33 23-07-2019

BDU Mətbuat xidməti yenə fərqləndi

Bakı Dövlət Universitetinin Mətbuat və informasiya şöbəsinin müdiri Pərvanə İbrahimova "Azərbaycan Universitetləri" facebook səhifəsinin keçirdiyi sorğunun qalibi olub. Milli Mətbuat günü ərəfəsində keçirilən sorğuda 2018/2019-cu tədris ilində ali təhsil müəssisələrinin mətbuat xidmətləri arasında məlumatların say baxımından ən çox, keyfiyyət baxımından ən yaxşı, operativliyinə görə ən çevik jurnalisti adına layiq görülən Pərvanə İbrahimova həmin səhifənin keçirdiyi sorğuda ikinci dəfə "Ən yaxşı mətbuat katibi" seçilib.

"Azərbaycan Universitetləri" səhifəsinin rəhbəri Zöhrab Süleyman diplomu P.İbrahimovaya təqdim edib.

BDU Mətbuat və informasiya şöbəsinin müdiri, öz növbəsində, Z.Süleymana və seçimdə iştirak edən səhifə üzvlərinə təşəkkür edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 23 iyul 2019-cu il.

Bakı Dövlət Universitetinin nümayəndə heyəti İsrailin Holon Texnologiya İnstitutunda olub

BDU-ya qəbul olmuş tələbələrin sənəd qəbulu davam edir

BDU BP ilə əməkdaşlıq sazişi imzaladı

Vergilər Nazirliyi ilə BDU arasında əməkdaşlıq məsələləri müzakirə edilib

ABİTURİYENTLƏRİN NƏZƏRİNƏ!

BDU beynəlxalq layihənin Azərbaycan üzrə partnyoru seçilib

BDU-nun məzunları Türkiyə universitetlərinə qəbul olunublar

BDU-nun “Gənc istedadlar” liseyinin altı məzunu qızıl, bir məzunu isə gümüş medala layiq görülüb

BDU kollektivi professor Şirməmməd Hüseynovun məzarını ziyarət edib

BDU elan etdiyi müsabiqələrin vaxtını sentyabrın sonunadək uzatdı

BDU-nun filoloqları Türkiyənin İhsan Doğramacı adına Bilkənd Universitetində

“BDU fotolarda” adlı fotoşəkil müsabiqəsi

BDU jurnalistlər üçün «100 ilin zirvəsində» adlı müsabiqə elan edir

BDU məzunları müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstəriblər

BDU-nun jurnalist əməkdaşları və tələbələri “Breaking News! Media Weekend 2019" adlı təlim proqramda iştirak ediblər

BDU-nun məzunu müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstərib

BDU rektoru universitetin jurnalist əməkdaşlarını Milli Mətbuat Günü münasibətilə qəbul edib

Təhsildən yazan jurnalistlər BDU mətbuat xidmətini birinci etdilər

BDU hansı beynəlxalq reytinq agentliklərində təmsil olunur?

BDU “QS World University Rankings” siyahısında Azərbaycanı təmsil edən yeganə universitetdir