33 22-07-2019

Təhsildən yazan jurnalistlər BDU mətbuat xidmətini birinci etdilər

AzEdu.az təhsil portalı 22 iyul - Milli Mətbuat Günü münasibətilə bir neçə nominasiya üzrə sorğu keçirərək qalibləri müəyyənləşdirib. Təhsildən yazan jurnalistlərdən “Media nümayəndələrinə daha çatımlı olan və qaldırılan məsələlərə tez bir zamanda reaksiya verən mətbuat xidməti rəhbəri”, təhsil ekspertləri, universitetlərin mətbuat xidmətlərinin rəhbərlərindən isə “Təhsil sahəsinə aid mövzuları daha peşəkar, obyektiv və operativ şəkildə işıqlandıran jurnalist və təhsil mövzularına ən çox  yer ayıran və bu əsnada peşəkar meyarları qoruyan  media orqanı” soruşulub.

“Media nümayəndələrinə daha çatımlı olan və qaldırılan məsələlərə tez bir zamanda reaksiya verən mətbuat xidməti rəhbəri” kimi Bakı Dövlət Universitetinin mətbuat və informasiya şöbəsinin müdiri Pərvanə İbrahimova ümumi səslərin 29 faizini toplayaraq ilk yerə, 15.8%  faizlə Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin - UNEC-in İctimaiyyətlə əlaqələr şöbəsinin rəhbəri Elnarə Məmmədova isə ikinci yerə sahiblənib.

“Azərbaycan müəllimi” qəzetinin əməkdaşı Ruhiyyə Daşsalahlı təhsil sahəsinə aid mövzuları daha peşəkar, obyektiv və operativ şəkildə işıqlandırdığına görə ümumi səslərin 11, Modern.az xəbər portalının əməkdaşı Namidə Bingöl isə 8,9 faizinə sahiblənib.

Təhsil mövzularına ən çox yer ayıran və peşəkar meyarları qoruyan  media orqanı kimi “Azərbaycan müəllimi” qəzeti 19 faizlə ilk, Azərbaycan Dövlət İnformasiya Agentliyi – Azərtac isə 7,9 faizlə ikinci yeri tutub.

Qaliblərə AzEdu.az təhsil portalı adından diplom veriləcək.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 22 iyul 2019-cu il.

Bakı Dövlət Universitetinin nümayəndə heyəti İsrailin Holon Texnologiya İnstitutunda olub

BDU-ya qəbul olmuş tələbələrin sənəd qəbulu davam edir

BDU BP ilə əməkdaşlıq sazişi imzaladı

Vergilər Nazirliyi ilə BDU arasında əməkdaşlıq məsələləri müzakirə edilib

ABİTURİYENTLƏRİN NƏZƏRİNƏ!

BDU beynəlxalq layihənin Azərbaycan üzrə partnyoru seçilib

BDU-nun məzunları Türkiyə universitetlərinə qəbul olunublar

BDU-nun “Gənc istedadlar” liseyinin altı məzunu qızıl, bir məzunu isə gümüş medala layiq görülüb

BDU kollektivi professor Şirməmməd Hüseynovun məzarını ziyarət edib

BDU elan etdiyi müsabiqələrin vaxtını sentyabrın sonunadək uzatdı

BDU-nun filoloqları Türkiyənin İhsan Doğramacı adına Bilkənd Universitetində

“BDU fotolarda” adlı fotoşəkil müsabiqəsi

BDU jurnalistlər üçün «100 ilin zirvəsində» adlı müsabiqə elan edir

BDU məzunları müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstəriblər

BDU-nun jurnalist əməkdaşları və tələbələri “Breaking News! Media Weekend 2019" adlı təlim proqramda iştirak ediblər

BDU Mətbuat xidməti yenə fərqləndi

BDU-nun məzunu müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstərib

BDU rektoru universitetin jurnalist əməkdaşlarını Milli Mətbuat Günü münasibətilə qəbul edib

BDU hansı beynəlxalq reytinq agentliklərində təmsil olunur?

BDU “QS World University Rankings” siyahısında Azərbaycanı təmsil edən yeganə universitetdir