61 08-07-2019

Zahir Babayev Bakı Dövlət Universitetinin Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsinin bakalavr pilləsini müvəffəqiyyətlə bitirərək ilk alim-tələbə kimi məzun olub. Onun 33 yaşında, alimlik dərəcəsindən sonra yenidən bakalavr təhsili almaq üçün Bakı Dövlət Universitetini seçməsi heç də təsadüfi deyil. Zahir Babayev bunu insanı öz üzərində işləməyə vadar etməsi ilə izah edir. Bildirir ki, ümummilli lider Heydər Əliyevin məzunu olduğu Bakı Dövlət Universitetində təhsil almaq ayrıca bir xoşbəxtlikdir.
Onun təhsil alıb tədqiqat apardığı elm və təhsil qurumları arasında Bakı Dövlət Universitetindən əlavə Azərbaycan Respublikasının Prezidenti yanında Dövlət İdarəçilik Akademiyası, AMEA-nın Hüquq və İnsan Haqları İnstitutu və s. təşkilatlar yer alır.
2006-2019-cu illərdə bir neçə beynəlxalq elmi simpoziumda və forumda iştirak edən Z.Babayevin elmi məqalələri yerli və xarici nəşrlərdə, eləcə də Moskva, Ukrayna və Gürcüstanın Hüquq akademiyalarında, NATO-nun nəşr etdirdiyi “Diplomatiya və Hüquq” jurnalında və digər nüfuzlu elmi toplularda nəşr olunub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 05 iyul 2019-cu il.

Bakı Dövlət Universitetinin nümayəndə heyəti İsrailin Holon Texnologiya İnstitutunda olub

BDU-ya qəbul olmuş tələbələrin sənəd qəbulu davam edir

BDU BP ilə əməkdaşlıq sazişi imzaladı

Vergilər Nazirliyi ilə BDU arasında əməkdaşlıq məsələləri müzakirə edilib

ABİTURİYENTLƏRİN NƏZƏRİNƏ!

BDU beynəlxalq layihənin Azərbaycan üzrə partnyoru seçilib

BDU-nun məzunları Türkiyə universitetlərinə qəbul olunublar

BDU-nun “Gənc istedadlar” liseyinin altı məzunu qızıl, bir məzunu isə gümüş medala layiq görülüb

BDU kollektivi professor Şirməmməd Hüseynovun məzarını ziyarət edib

BDU elan etdiyi müsabiqələrin vaxtını sentyabrın sonunadək uzatdı

BDU-nun filoloqları Türkiyənin İhsan Doğramacı adına Bilkənd Universitetində

“BDU fotolarda” adlı fotoşəkil müsabiqəsi

BDU jurnalistlər üçün «100 ilin zirvəsində» adlı müsabiqə elan edir

BDU məzunları müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstəriblər

BDU-nun jurnalist əməkdaşları və tələbələri “Breaking News! Media Weekend 2019" adlı təlim proqramda iştirak ediblər

BDU Mətbuat xidməti yenə fərqləndi

BDU-nun məzunu müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstərib

BDU rektoru universitetin jurnalist əməkdaşlarını Milli Mətbuat Günü münasibətilə qəbul edib

Təhsildən yazan jurnalistlər BDU mətbuat xidmətini birinci etdilər

BDU hansı beynəlxalq reytinq agentliklərində təmsil olunur?