33 05-07-2019

BDU-nun Filologiya fakültəsində Elmi Şuranın növbəti iclası keçirilib. Fakültə dekanı Elçin Məmmədov çıxış edərək şura üzvlərini iclasın gündəliyi ilə tanış edib. Daha sonra dekan iclasın gündəliyinə daxil olan məsələlər barəsində - yay imtahan sessiyasının yekunu, Yekun Dövlət Attestasiyasının nəticələri, buraxılış işləri və magistr dissertasiyalarının müdafiəsinin nəticələri haqqında ətraflı məlumat verib, mövcud problemlərdən və onların aradan qaldırılması yollarından danışıb. Həmçinin qeyd olunub ki, bu il yüz yaşı tamam olan fakültənin nüfuzunun daha da gücləndirilməsi istiqamətində mütərəqqi addımlar atılması, dövrün tələbələrinə uyğun olaraq islahatların həyata keçirilməsi nəzərdə tutulub. İclas cari məsələlər ətrafında aparılan müzakirələrlə yekunlaşıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 05 iyul 2019-cu il.

Bakı Dövlət Universitetinin nümayəndə heyəti İsrailin Holon Texnologiya İnstitutunda olub

BDU-ya qəbul olmuş tələbələrin sənəd qəbulu davam edir

BDU BP ilə əməkdaşlıq sazişi imzaladı

Vergilər Nazirliyi ilə BDU arasında əməkdaşlıq məsələləri müzakirə edilib

ABİTURİYENTLƏRİN NƏZƏRİNƏ!

BDU beynəlxalq layihənin Azərbaycan üzrə partnyoru seçilib

BDU-nun məzunları Türkiyə universitetlərinə qəbul olunublar

BDU-nun “Gənc istedadlar” liseyinin altı məzunu qızıl, bir məzunu isə gümüş medala layiq görülüb

BDU kollektivi professor Şirməmməd Hüseynovun məzarını ziyarət edib

BDU elan etdiyi müsabiqələrin vaxtını sentyabrın sonunadək uzatdı

BDU-nun filoloqları Türkiyənin İhsan Doğramacı adına Bilkənd Universitetində

“BDU fotolarda” adlı fotoşəkil müsabiqəsi

BDU jurnalistlər üçün «100 ilin zirvəsində» adlı müsabiqə elan edir

BDU məzunları müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstəriblər

BDU-nun jurnalist əməkdaşları və tələbələri “Breaking News! Media Weekend 2019" adlı təlim proqramda iştirak ediblər

BDU Mətbuat xidməti yenə fərqləndi

BDU-nun məzunu müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstərib

BDU rektoru universitetin jurnalist əməkdaşlarını Milli Mətbuat Günü münasibətilə qəbul edib

Təhsildən yazan jurnalistlər BDU mətbuat xidmətini birinci etdilər

BDU hansı beynəlxalq reytinq agentliklərində təmsil olunur?