32 28-06-2019

BDU-da Sosial iş ixtisası üzrə buraxılış işlərinin müdafiəsi keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin Sosial iş ixtisası üzrə Yekun Dövlət Attestasiya Komissiyasının sədri Hadi Rəcəbli bu ixtisas üzrə təhsilini başa vurmuş tələbələrin buraxılış işlərinin müdafiəsində iştirak edib. Komitə sədri ölkəmizdə prioritet istiqamətlərdən birinin sosial siyasət olduğunu vurğulayıb, davamlı olaraq həyata keçirilən bu siyasətin məntiqi nəticəsi kimi ciddi infrastruktur layihələri, artan əməkhaqları, müavinətlər və bu kimi addımları nümunə göstərərək bunun birbaşa xalqın rifahının yaxşılaşdırılmasına istiqamətləndiyini qeyd edib.

Sonra tələbələrin çıxışları dinlənilib. H.Rəcəbli müdafiə prosesində iştirak edərək tələbələrin aktual mövzular araşdırdığını və nəticə olaraq uğurlu işlərin ərsəyə gəldiyini qeyd edərək, məzunlarımızın ölkəmizdə gedən sosial dövlət quruculuğuna böyük töhvələr verəcəyinə əminliyini ifadə edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 28 iyun 2019-cu il.

Bakı Dövlət Universitetinin nümayəndə heyəti İsrailin Holon Texnologiya İnstitutunda olub

BDU-ya qəbul olmuş tələbələrin sənəd qəbulu davam edir

BDU BP ilə əməkdaşlıq sazişi imzaladı

Vergilər Nazirliyi ilə BDU arasında əməkdaşlıq məsələləri müzakirə edilib

ABİTURİYENTLƏRİN NƏZƏRİNƏ!

BDU beynəlxalq layihənin Azərbaycan üzrə partnyoru seçilib

BDU-nun məzunları Türkiyə universitetlərinə qəbul olunublar

BDU-nun “Gənc istedadlar” liseyinin altı məzunu qızıl, bir məzunu isə gümüş medala layiq görülüb

BDU kollektivi professor Şirməmməd Hüseynovun məzarını ziyarət edib

BDU elan etdiyi müsabiqələrin vaxtını sentyabrın sonunadək uzatdı

BDU-nun filoloqları Türkiyənin İhsan Doğramacı adına Bilkənd Universitetində

“BDU fotolarda” adlı fotoşəkil müsabiqəsi

BDU jurnalistlər üçün «100 ilin zirvəsində» adlı müsabiqə elan edir

BDU məzunları müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstəriblər

BDU-nun jurnalist əməkdaşları və tələbələri “Breaking News! Media Weekend 2019" adlı təlim proqramda iştirak ediblər

BDU Mətbuat xidməti yenə fərqləndi

BDU-nun məzunu müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstərib

BDU rektoru universitetin jurnalist əməkdaşlarını Milli Mətbuat Günü münasibətilə qəbul edib

Təhsildən yazan jurnalistlər BDU mətbuat xidmətini birinci etdilər

BDU hansı beynəlxalq reytinq agentliklərində təmsil olunur?