38 29-06-2019

İcra başçısı BDU-nun Qazax filialında imtahan sessiyası ilə maraqlanıb

Qazax rayon İcra Hakimiyyətinin başçısı Rəcəb Babaşov Bakı Dövlət Universitetinin Qazax filialında olub, yaz semestrinin imtahan sessiyası ilə maraqlanıb.

Filialın direktoru Arif Rüstəmov imtahanlar barədə məlumat verərək nəzarət komissiyasının  yaradıldığını, müəllim-koordinatorların bölgüsünün  aparıldığını, imtahanların şəffaf və obyektiv keçirilməsi üçün filialda lazımi şəraitin təmin edildiyini bildirib. İyunun 3-dən start götürən imtahan sessiyasının gedişinə nəzarət etmək, tələbə və valideynlərin, ictimaiyyətin müraciətlərinin qəbulu və araşdırılması məqsədilə Qərargah yaradıldığını diqqətə çatdırıb. Qəragahın nəzdində fəaliyyət göstərən "Qaynar xətt”ə daxil olan müraciətlərin dərhal araşdırıldığını vurğulayıb. Qiymətləndirmədən narazı qalan tələbələrin Qərargaha müraciət etmələri, bundan əlavə, valideynlərə övladlarının imtahanlarında iştirak etmək üçün şərait yaradıldığını qeyd edib.

İcra başçısı imtahanların keçirildiyi auditoriyalarda olub, tələbələrlə görüşərək onlarla səmimi söhbət edib, imtahanların şərtləri, tələbələri maraqlandıran sualları və onlara yaradılan şəraiti tələbələrin öz dillərindən eşidib.

Sonra icra başçısı filialın Heydər Əliyev auditoriyasında professor-müəllim heyəti ilə görüşüb, imtahanların obyektiv və şəffaf keçirildiyini qeyd edib.

Sonda Arif Rüstəmov filiala göstərdiyi diqqət və qayğıya görə rayon rəhbərliyinə minnətdarlığını bildirib.

Elçin İSMAYIL,

BDU-nun Qazax filialının Mətbuat Mərkəzinin rəhbəri

Bakı Dövlət Universitetinin nümayəndə heyəti İsrailin Holon Texnologiya İnstitutunda olub

BDU-ya qəbul olmuş tələbələrin sənəd qəbulu davam edir

BDU BP ilə əməkdaşlıq sazişi imzaladı

Vergilər Nazirliyi ilə BDU arasında əməkdaşlıq məsələləri müzakirə edilib

ABİTURİYENTLƏRİN NƏZƏRİNƏ!

BDU beynəlxalq layihənin Azərbaycan üzrə partnyoru seçilib

BDU-nun məzunları Türkiyə universitetlərinə qəbul olunublar

BDU-nun “Gənc istedadlar” liseyinin altı məzunu qızıl, bir məzunu isə gümüş medala layiq görülüb

BDU kollektivi professor Şirməmməd Hüseynovun məzarını ziyarət edib

BDU elan etdiyi müsabiqələrin vaxtını sentyabrın sonunadək uzatdı

BDU-nun filoloqları Türkiyənin İhsan Doğramacı adına Bilkənd Universitetində

“BDU fotolarda” adlı fotoşəkil müsabiqəsi

BDU jurnalistlər üçün «100 ilin zirvəsində» adlı müsabiqə elan edir

BDU məzunları müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstəriblər

BDU-nun jurnalist əməkdaşları və tələbələri “Breaking News! Media Weekend 2019" adlı təlim proqramda iştirak ediblər

BDU Mətbuat xidməti yenə fərqləndi

BDU-nun məzunu müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstərib

BDU rektoru universitetin jurnalist əməkdaşlarını Milli Mətbuat Günü münasibətilə qəbul edib

Təhsildən yazan jurnalistlər BDU mətbuat xidmətini birinci etdilər

BDU hansı beynəlxalq reytinq agentliklərində təmsil olunur?