73 28-06-2019

BDU-da “Məktəblinin dostu” adlı pilot layihəsinin təqdimatı keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin Sosial elmlər və psixologiya fakültəsində Təhsil Nazirliyinin nümayəndələri tərəfindən bakalavriat və magistratura səviyyələrinin sonuncu kurs tələbələri üçün “Məktəblinin dostu” adlı pilot layihəsinin təqdimatı keçirilib.
Layihənin əsas məqsədi müəllim və şagirdlər üçün təhlükəsiz mühit yaratmaq, fövqəladə hal baş verdikdə ilkin tibbi və psixoloji yardım göstərməkdir. “Məktəblinin dostu” seçilmiş şəxslər hər bir yaş mərhələsində uşaqların hərtərəfli şəxsi keyfiyyətlərinin və intellektual inkişafının təmin edilməsi, onlarda özünütərbiyə və özünüinkişaf bacarığının formalaşdırılmasında iştirak edirlər.
Görüşdə Karyera, praktika və məzunlarla əlaqə mərkəzinin müdiri, dosent Adil Xasayev, BDU-nun Sosial iş kafedrasının müdiri Üzeyir Şəfiyev, “Məktəblinin dostu” pilot layihəsinin rəhbəri Rüstəm Ağayev, layihənin baş koordinatoru İsgəndər Məmmədov və layihə üzrə əlaqələndirici Sərxan Rüstəmov pilot layihə haqqında məlumat verib və tələbələri maraqlandıran sualları cavablandırıblar.
Qeyd edək ki, “Məktəblinin dostu” pilot layihəsi 2016-cı ilin dekabr ayında Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyi və Azərbaycan Respublikasının Prezidenti yanında Vətəndaşlara Xidmət və Sosial Xidmət İnnovasiyalar üzrə Dövlət Agentliyi ilə birgə 30 ümumi təhsil müəssisəsində fəaliyyətə başlayıb. Layihə hazırda Bakı şəhərindəki 35 ümumi təhsil müəssisəsində həyata keçirilir.
Gələcəkdə layihənin əhatə dairəsinin genişləndirilməsi nəzərdə tutulur. Hər məktəbdə şagird sayına uyğun olaraq, minimum 3 nəfər olmaqla "Məktəblinin dostu" fəaliyyət göstərir.
“Məktəblinin dostu” pilot layihəsində iştirak etmək istəyən yaşı 30-dək olan məzunlarımız 05.07.2019-cu il tarixinədək başlıq hissəsində “Məktəblinin dostu” və ya vakansiya sözünü yazmaqla CV-lərini (tərcümeyi-hal) office@mdx.edu.az e-mail ünvanına göndərə bilərlər.
Seçim zamanı ictimai fəaliyyətdə aktiv iştirak edən, könüllü kimi müxtəlif proqramlarda çalışan, xarici dil biliklərinə yiyələnən namizədlərə üstünlük veriləcək.
Uyğun namizədlərlə əlaqə saxlanılacaq.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 25 iyun 2019-cu il.

Bakı Dövlət Universitetinin nümayəndə heyəti İsrailin Holon Texnologiya İnstitutunda olub

BDU-ya qəbul olmuş tələbələrin sənəd qəbulu davam edir

BDU BP ilə əməkdaşlıq sazişi imzaladı

Vergilər Nazirliyi ilə BDU arasında əməkdaşlıq məsələləri müzakirə edilib

ABİTURİYENTLƏRİN NƏZƏRİNƏ!

BDU beynəlxalq layihənin Azərbaycan üzrə partnyoru seçilib

BDU-nun məzunları Türkiyə universitetlərinə qəbul olunublar

BDU-nun “Gənc istedadlar” liseyinin altı məzunu qızıl, bir məzunu isə gümüş medala layiq görülüb

BDU kollektivi professor Şirməmməd Hüseynovun məzarını ziyarət edib

BDU elan etdiyi müsabiqələrin vaxtını sentyabrın sonunadək uzatdı

BDU-nun filoloqları Türkiyənin İhsan Doğramacı adına Bilkənd Universitetində

“BDU fotolarda” adlı fotoşəkil müsabiqəsi

BDU jurnalistlər üçün «100 ilin zirvəsində» adlı müsabiqə elan edir

BDU məzunları müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstəriblər

BDU-nun jurnalist əməkdaşları və tələbələri “Breaking News! Media Weekend 2019" adlı təlim proqramda iştirak ediblər

BDU Mətbuat xidməti yenə fərqləndi

BDU-nun məzunu müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstərib

BDU rektoru universitetin jurnalist əməkdaşlarını Milli Mətbuat Günü münasibətilə qəbul edib

Təhsildən yazan jurnalistlər BDU mətbuat xidmətini birinci etdilər

BDU hansı beynəlxalq reytinq agentliklərində təmsil olunur?