18 24-06-2019

BDU-nun Hüquq fakültəsində magistr dissertasiyalarının müdafiəsi keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin Hüquq fakültəsində “Hüquqşünaslıq” ixtisasının “Cinayət hüququ, cinayət prosesi, kriminalistika və məhkəmə ekspertizası” və “Transmilli cinayət hüququ” ixtisaslaşmaları üzrə magistr dissertasiyaların müdafiəsi keçirilib. Dissertasiya işləri “Cinayət hüququ və kriminologiya”, “Cinayət prosesi” və “Kriminalistika və məhkəmə ekspertizası” kafedralarında yerinə yetirilib. Müasir hüquq elminin və təcrübəsinin aktual məsələlərinə həsr edilən dissertasiyaların müdafiəsi olduqca maraqlı və səmərəli şəraitdə keçirilib.

İxtisaslaşdırılmış magistr dissertasiya müdafiəsi şurasının sədri, Azərbaycan Respublikası Baş prokurorunun müavini, Azərbaycan Respublikasının Hərbi Prokuroru, hüquq üzrə fəlsəfə doktoru Xanlar Vəliyev magistrantların  elmi və peşə hazırlığını müsbət qiymətləndirib,  konktret müdafiə mövzuları üzrə öz təcrübəsindən irəli qələn fikirlərini bölüşüb, gənc hüquqşünas elmi tədqiqatçılara gələcək işlərində məsuliyyətli, prinsipial və vətənpərvər olmağı arzu edib.

Qeyd edək ki, müdafiədə 15 magistrantın dissertasiya işləri müzakirə olunub, onların əksəriyyəti “əla” qiymət alıb.

Hüquq fakültəsinin dekanı, professor Əmir Əliyev ixtisaslaşdırılmış magistr dissertasiya müdafiəsi şurasının sədri, Azərbaycan Respublikasının Hərbi Prokuroru  Xanlar Vəliyevin  iştirakını, təklif və tövsiyələrini yüksək qiymətləndirib, müdafiəyə buraxılan işlər haqqında müsbət fikirlərini söyləyib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 24 iyun 2019-cu il.

Bakı Dövlət Universitetinin nümayəndə heyəti İsrailin Holon Texnologiya İnstitutunda olub

BDU-ya qəbul olmuş tələbələrin sənəd qəbulu davam edir

BDU BP ilə əməkdaşlıq sazişi imzaladı

Vergilər Nazirliyi ilə BDU arasında əməkdaşlıq məsələləri müzakirə edilib

ABİTURİYENTLƏRİN NƏZƏRİNƏ!

BDU beynəlxalq layihənin Azərbaycan üzrə partnyoru seçilib

BDU-nun məzunları Türkiyə universitetlərinə qəbul olunublar

BDU-nun “Gənc istedadlar” liseyinin altı məzunu qızıl, bir məzunu isə gümüş medala layiq görülüb

BDU kollektivi professor Şirməmməd Hüseynovun məzarını ziyarət edib

BDU elan etdiyi müsabiqələrin vaxtını sentyabrın sonunadək uzatdı

BDU-nun filoloqları Türkiyənin İhsan Doğramacı adına Bilkənd Universitetində

“BDU fotolarda” adlı fotoşəkil müsabiqəsi

BDU jurnalistlər üçün «100 ilin zirvəsində» adlı müsabiqə elan edir

BDU məzunları müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstəriblər

BDU-nun jurnalist əməkdaşları və tələbələri “Breaking News! Media Weekend 2019" adlı təlim proqramda iştirak ediblər

BDU Mətbuat xidməti yenə fərqləndi

BDU-nun məzunu müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstərib

BDU rektoru universitetin jurnalist əməkdaşlarını Milli Mətbuat Günü münasibətilə qəbul edib

Təhsildən yazan jurnalistlər BDU mətbuat xidmətini birinci etdilər

BDU hansı beynəlxalq reytinq agentliklərində təmsil olunur?