51 04-06-2019

BDU-da Ramazan ayı münasibətilə iftar süfrəsi təşkil edilib

Bakı Dövlət Universitetində Ramazan ayı münasibətilə iftar süfrəsi təşkil edilib. Ramazan ayının sonuncu günü təşkil edilən iftar süfrəsində Bakı Dövlət Universitetinin professor-müəllim heyəti və əməkdaşları iştirak ediblər. İftar mərasimində Qurani-Kərimdən ayələr oxunub, dualar edilib, Ramazan ayının fəzilətlərindən danışılıb.

BDU-nun rektoru Elçin Babayev milli-mənəvi dəyərlərə göstərilən diqqət və qayğıdan danışıb. Bildirib ki, mərhəmət, xeyirxahlıq, saflıq və mənəvi yenilənmə ayı olan Ramazanın yüksək dəyərlərindən biri kimi iftar süfrələrinin təşkil edilməsi mənəvi birlik, həmrəylik duyğularının güclənməsinə töhfə verir.

Çıxış edənlər Ramazan ayının cəmiyyətimizdə dini-mənəvi birliyin möhkəmləndirilməsində xüsusi əhəmiyyətini qeyd edib və xalqımıza əmin-amanlıq, ruzi-bərəkət arzulayıblar.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 04 iyun 2019-cu il.

Bakı Dövlət Universitetinin nümayəndə heyəti İsrailin Holon Texnologiya İnstitutunda olub

BDU-ya qəbul olmuş tələbələrin sənəd qəbulu davam edir

BDU BP ilə əməkdaşlıq sazişi imzaladı

Vergilər Nazirliyi ilə BDU arasında əməkdaşlıq məsələləri müzakirə edilib

ABİTURİYENTLƏRİN NƏZƏRİNƏ!

BDU beynəlxalq layihənin Azərbaycan üzrə partnyoru seçilib

BDU-nun məzunları Türkiyə universitetlərinə qəbul olunublar

BDU-nun “Gənc istedadlar” liseyinin altı məzunu qızıl, bir məzunu isə gümüş medala layiq görülüb

BDU kollektivi professor Şirməmməd Hüseynovun məzarını ziyarət edib

BDU elan etdiyi müsabiqələrin vaxtını sentyabrın sonunadək uzatdı

BDU-nun filoloqları Türkiyənin İhsan Doğramacı adına Bilkənd Universitetində

“BDU fotolarda” adlı fotoşəkil müsabiqəsi

BDU jurnalistlər üçün «100 ilin zirvəsində» adlı müsabiqə elan edir

BDU məzunları müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstəriblər

BDU-nun jurnalist əməkdaşları və tələbələri “Breaking News! Media Weekend 2019" adlı təlim proqramda iştirak ediblər

BDU Mətbuat xidməti yenə fərqləndi

BDU-nun məzunu müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstərib

BDU rektoru universitetin jurnalist əməkdaşlarını Milli Mətbuat Günü münasibətilə qəbul edib

Təhsildən yazan jurnalistlər BDU mətbuat xidmətini birinci etdilər

BDU hansı beynəlxalq reytinq agentliklərində təmsil olunur?