30 22-05-2019

Bakı Dövlət Universitetinin tələbələri mükafatlandırılıblar

Bakı Dövlət Universiteti və Azərbaycan Dövlət Neft və Sənaye Universitetinin Geologiya fakültəsinin tələbələri SOCAR Geofizika və Geologiya idarəsi və Azərbaycan Milli Geofizika Komitəsi İctimai Birliyinin birgə layihəsi çərçivəsində keçirilən görüşdə iştirak ediblər. Əvvəlcə SOCAR Geofizika və Geologiya İdarəsinin rəisi Elçin Şirinov qonaqları salamlayaraq görüş barədə məlumat verib.

Sonra Azərbaycan Milli Geofizika Komitəsi İctimai Birliyinin sədri Şahvələd Köçərli, Geologiya fakültəsinin Seysmologiya və yer təkinin geofizikası kafedrasının dosenti Əvəz Məmmədov və Geologiya fakültəsinin II kurs magistrantı Elnur Qasımov çıxış ediblər.

Tədbirdə tələbə viktorinası da keçirilib. Qalib tələbələr, o cümlədən Geologiya fakültəsinin tələbələri - İxtiyar Həsənli, Elnur Qasımov və Aytac Məmmədova mükafatlandırılıblar.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 22 may 2019-cu il.

BDU “QS World University Rankings” siyahısında Azərbaycanı təmsil edən yeganə universitetdir

Nano Araşdırmalar Mərkəzində elmi seminar keçirilib

“Media və təhsil dialoqu” çərçivəsində təlim-konfrans