24 16-05-2019

BDU-nun tələbəsi Türkiyədə tədbirdə iştirak edib

Bakı Dövlət Universitetinin tələbəsi, universitetin Tələbə Gənclər Təşkilatının Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsi üzrə sədri Toğrul Əliyev Türkiyədə "Atatürkün dəniz yolu ilə İstanbuldan Samsuna gedişinin 100 illiyi” adlı tədbirdə iştirak edib.
Səfərdə, eyni zamanda, Azərbaycan qaziləri Prezidenti Rəcəb Tayyib Ərdoğanın verdiyi iftar süfrəsinə rəsmi dəvət əsasında iştirak ediblər. Görüşdə R.Ərdoğana iki qardaş ölkənin prezidentlərinin portreti və digər hədiyyələr təqdim olunub, xatirə şəkli çəkdirilib.
Qeyd edək ki, səfər Azərbaycan Respublikasi Gənclər və İdman Nazirliyinin dəstəyi, Tərxis olunmuş Hərbçilərin Gəncləri Maarifləndirmə İctimai Birliyinin təşkilatçılığı ilə baş tutub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 16 may 2019-cu il.

“Beynəlxalq hüquq” ixtisaslaşması üzrə magistr dissertasiyalarının müdafiəsi Konstitusiya Məhkəməsinin sədri Fərhad Abdullayevin rəhbərliyi ilə keçirilib

BDU-nun professoru Yaponiyada Nəsimi ilə bağlı məruzə edib

BDU-nun “Baku Crystal Hall”da möhtəşəm Məzun Günü