395 12-04-2019

BDU-nun Hüquq fakültəsində professorun 80 illik yubileyi qeyd olunub

Bakı Dövlət Universitetinin Hüquq fakültəsində Cinayət hüququ və kriminologiya kafedrasının müdiri, professor Firudin Səməndərovun anadan olmasının 80 illik yubileyi qeyd olunub.

Tədbiri giriş sözü ilə açan Hüquq fakültəsinin dekanı, professor Əmir Əliyev alimin elmi-pedaqoji fəaliyyətindən danışıb, Cinayət hüququ və kriminologiya elmi sahəsində, hüquqi dövlət quruculuğu prosesində göstərdiyi xidmətlərin əhəmiyyətindən, yüksək ixtisaslı kadr potensialının formalaşmasındakı rolundan bəhs edib vəyubilyara Fəxri Fərman təqdim edib.

BDU-nun Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin sədri Fikrət Şiriyev kollektiv adından yubilyarı təbrik edərək ona Fəxri Fərman və gül dəstəsi təqdim edib.

Tədbirdə AMEA-nın Riyaziyyat və Mexanika İnstitutunun direktoru Misir Mərdanov çıxış edərək alimin çoxşaxəli fəaliyyətindən bəhs edib.

Sonra yubilyarı Azərbaycan Respublikası Ədliyyə naziri Fikrət Məmmədovun adından Ədliyyə Nazirliyinin Maliyyə və təminat idarəsinin rəisi Aslan Muradov çıxış edərək xatirə medalı, Azərbaycan Respublikası Konstitusiya Məhkəməsinin sədri Fərhad Abdullayevin adından məhkəmənin sektor müdiri İntiqam Eyvazov təbrik edərək Fəxri Fərman təqdim edib, Azərbaycan Respublikası Ali Məhkəməsinin sədri Ramiz Rzayevin təbrik məktubu oxunub.

Daha sonra Kriminalistika və məhkəmə ekspertizasi kafedrasının müdiri Kamil Səlimov, Cinayət hüququ və kriminologiya kafedrasının dosenti Rauf Şəmsizadə, Bakı Şəhəri Binəqədi Rayon Məhkəməsinin hakimi Abbas Rzayev, tələbə yoldaşları adından isə İkram Kərimov yubilyarı təbrik edib.

Qeyd edək ki, 30-dan çox dərsliyin, dərs vəsaiti və monoqrafiyanın müəllifi olan professor Firudin Səməndərov, müxtəlif elmi nəşrlərdə 100-dən artıq elmi məqaləsi, respublika mətbuatında dövrümüzün aktual problemlərinə həsr edilmiş çoxsaylı məqalələri işıq üzü görüb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi,  12 aprel 2019-cu il.

Bakı Dövlət Universitetinin nümayəndə heyəti İsrailin Holon Texnologiya İnstitutunda olub

BDU-ya qəbul olmuş tələbələrin sənəd qəbulu davam edir

BDU BP ilə əməkdaşlıq sazişi imzaladı

Vergilər Nazirliyi ilə BDU arasında əməkdaşlıq məsələləri müzakirə edilib

ABİTURİYENTLƏRİN NƏZƏRİNƏ!

BDU beynəlxalq layihənin Azərbaycan üzrə partnyoru seçilib

BDU-nun məzunları Türkiyə universitetlərinə qəbul olunublar

BDU-nun “Gənc istedadlar” liseyinin altı məzunu qızıl, bir məzunu isə gümüş medala layiq görülüb

BDU kollektivi professor Şirməmməd Hüseynovun məzarını ziyarət edib

BDU elan etdiyi müsabiqələrin vaxtını sentyabrın sonunadək uzatdı

BDU-nun filoloqları Türkiyənin İhsan Doğramacı adına Bilkənd Universitetində

“BDU fotolarda” adlı fotoşəkil müsabiqəsi

BDU jurnalistlər üçün «100 ilin zirvəsində» adlı müsabiqə elan edir

BDU məzunları müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstəriblər

BDU-nun jurnalist əməkdaşları və tələbələri “Breaking News! Media Weekend 2019" adlı təlim proqramda iştirak ediblər

BDU Mətbuat xidməti yenə fərqləndi

BDU-nun məzunu müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstərib

BDU rektoru universitetin jurnalist əməkdaşlarını Milli Mətbuat Günü münasibətilə qəbul edib

Təhsildən yazan jurnalistlər BDU mətbuat xidmətini birinci etdilər

BDU hansı beynəlxalq reytinq agentliklərində təmsil olunur?