60 08-04-2019

BDU-nun əməkdaşları beynəlxalq təlimdə iştirak ediblər

İsveçin Linköpinq Universitetinin koordinatorluq etdiyi “Partnyor Universitetlərdə mobil applikasiyaların və oyun dizaynı üzrə magistr proqramlarının inkişafı” - MAGnUS (Developing Master programmes in Mobile Applications and Game Design at partner universities) layihəsi çərçivəsində BDU-nun Tətbiqi riyaziyyat vəkibernetika fakültəsinin Optimallaşdırma və idarəetmə kafedrasının dosenti Aytəkin Əfəndiyeva və Beynəlxalq elm-təhsil proqramları, qrantlar və informasiya texnologiyaları şöbəsinin mütəxəssisi Əsgər Zeynalabdinov İsveçin Linköping şəhərində keçirilən təlimdə iştirak ediblər.

Ə.Zeynalabdinov Bakı Dövlət Universitetinin tarixi, təhsilin əsas istiqamətləri, MAGnUS layihəsində rolu haqqında təqdimatla çıxış edib. A.Əfəndiyeva isə magistr proqramı haqqında ümumi məlumat verib.

Qeyd edək ki, Bakı Dövlət Universiteti layihəyə 2018-ci ildən qoşulub.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 08 aprel 2019-cu il.

Bakı Dövlət Universitetinin nümayəndə heyəti İsrailin Holon Texnologiya İnstitutunda olub

BDU-ya qəbul olmuş tələbələrin sənəd qəbulu davam edir

BDU BP ilə əməkdaşlıq sazişi imzaladı

Vergilər Nazirliyi ilə BDU arasında əməkdaşlıq məsələləri müzakirə edilib

ABİTURİYENTLƏRİN NƏZƏRİNƏ!

BDU beynəlxalq layihənin Azərbaycan üzrə partnyoru seçilib

BDU-nun məzunları Türkiyə universitetlərinə qəbul olunublar

BDU-nun “Gənc istedadlar” liseyinin altı məzunu qızıl, bir məzunu isə gümüş medala layiq görülüb

BDU kollektivi professor Şirməmməd Hüseynovun məzarını ziyarət edib

BDU elan etdiyi müsabiqələrin vaxtını sentyabrın sonunadək uzatdı

BDU-nun filoloqları Türkiyənin İhsan Doğramacı adına Bilkənd Universitetində

“BDU fotolarda” adlı fotoşəkil müsabiqəsi

BDU jurnalistlər üçün «100 ilin zirvəsində» adlı müsabiqə elan edir

BDU məzunları müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstəriblər

BDU-nun jurnalist əməkdaşları və tələbələri “Breaking News! Media Weekend 2019" adlı təlim proqramda iştirak ediblər

BDU Mətbuat xidməti yenə fərqləndi

BDU-nun məzunu müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstərib

BDU rektoru universitetin jurnalist əməkdaşlarını Milli Mətbuat Günü münasibətilə qəbul edib

Təhsildən yazan jurnalistlər BDU mətbuat xidmətini birinci etdilər

BDU hansı beynəlxalq reytinq agentliklərində təmsil olunur?