59 04-04-2019

BDU-nun professoru beynəlxalq konfransa sədrlik edib

01-03 aprel  2019-cu il tarixlərində  Bakı şəhərində Multidisiplinar  Fənlər və Təhsil üzrə Tətbiqi Araşdırmalar mövzusunda beynəlxalq konfrans (ARİCME 2019) keçirilib.

Konfrans bu sahədə çalışan tədqiqatçılar üçün bir platforma təmin etmək və müvafiq yollar üzərində müzakirələr aparmaq məqsədilə elm adamlarını bir araya gətirib.

Konfransda maliyyə, iqtisadiyyat, marketinq, biznes etikası, hüquq və menecment, turizm, incəsənət, xarici dillər, beynəlxalq münasibətlər, jurnalistika, riyaziyyat sahələri üzrə akademiklər, tədqiqatçılar, təcrübəçilər və tələbələr iştirak ediblər.

Konfransın sədri Bakı Dövlət Universitetinin Ümumi fizika və fizikanın tədrisi metodikası kafedrasının professoru Nazim Nəsrullayev olub.  O, konfransın plenar iclasında açılış nitqi ilə çıxış edib, onun işinə uğurlar arzualyıb.

Konfransın sonunda iştirakçılara sertifikatlar verilib, Təşkilat Komitəsi tərəfindən professor Nazim Nəsrullayevə isə təşəkkürnamə təqdim edilib.

Qeyd edək ki, konfransın saytında Bakı Dövlət Universitetinin tarixi, inkişafı və beynəlxalq əlaqələri haqqında məlumat yerləşdirilib.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 04 aprel 2019-cu il

“Media və təhsil dialoqu” çərçivəsində təlim-konfrans

“Beynəlxalq hüquq” ixtisaslaşması üzrə magistr dissertasiyalarının müdafiəsi Konstitusiya Məhkəməsinin sədri Fərhad Abdullayevin rəhbərliyi ilə keçirilib

BDU-nun professoru Yaponiyada Nəsimi ilə bağlı məruzə edib