82 11-04-2019

BDU media aktivliyinə görə liderdir

“Media Consulting and Services” media monitorinq qrupu 01-31 mart 2019-cu il dövrü üzrə məlumatların hesabatına yekun vurub. Media monitorinqin əhatəsinə daxil olan məlumatlar say, xarakter və məzmun üzrə təhlil olunub, sektorlar üzrə şirkətlərin media reytinqi hesablanıb. Monitorinq aparıcı ali məktəblər, mobil rabitə, bank, sığorta və hotel sektoru üzrə adı mediada ən çox hallanan qurumlar arasında müəyyən edilib. Bakı Dövlət Universiteti ən yüksək göstərici ilə digər bütün qurumları qabaqlayaraq 2111 məlumatla birinci olub. Sonrakı pillələrdə 1728  məlumatla Azercell, 1217 məlumatla isə Bakcell yer alıb. Ali məktəblərin media reytinq sıralanmasında isə Bakı Dövlət Universitetindən sonrakı yerləri ADU (1069), Bakı Ali Neft Məktəbi (958), UNEC (902),  ADA (798)  bölüşüb. Media monitorinq qrupu 12 televiziya, 13 radio dalğası, 55 çap və 600 on-line media daxil olmaqla, 680-dən çox mənbəni, eyni zamanda, sosial şəbəkələri izləməklə bu nəticəyə gəlib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 11 aprel 2019-cu il.

Bakı Dövlət Universitetinin nümayəndə heyəti İsrailin Holon Texnologiya İnstitutunda olub

BDU-ya qəbul olmuş tələbələrin sənəd qəbulu davam edir

BDU BP ilə əməkdaşlıq sazişi imzaladı

Vergilər Nazirliyi ilə BDU arasında əməkdaşlıq məsələləri müzakirə edilib

ABİTURİYENTLƏRİN NƏZƏRİNƏ!

BDU beynəlxalq layihənin Azərbaycan üzrə partnyoru seçilib

BDU-nun məzunları Türkiyə universitetlərinə qəbul olunublar

BDU-nun “Gənc istedadlar” liseyinin altı məzunu qızıl, bir məzunu isə gümüş medala layiq görülüb

BDU kollektivi professor Şirməmməd Hüseynovun məzarını ziyarət edib

BDU elan etdiyi müsabiqələrin vaxtını sentyabrın sonunadək uzatdı

BDU-nun filoloqları Türkiyənin İhsan Doğramacı adına Bilkənd Universitetində

“BDU fotolarda” adlı fotoşəkil müsabiqəsi

BDU jurnalistlər üçün «100 ilin zirvəsində» adlı müsabiqə elan edir

BDU məzunları müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstəriblər

BDU-nun jurnalist əməkdaşları və tələbələri “Breaking News! Media Weekend 2019" adlı təlim proqramda iştirak ediblər

BDU Mətbuat xidməti yenə fərqləndi

BDU-nun məzunu müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstərib

BDU rektoru universitetin jurnalist əməkdaşlarını Milli Mətbuat Günü münasibətilə qəbul edib

Təhsildən yazan jurnalistlər BDU mətbuat xidmətini birinci etdilər

BDU hansı beynəlxalq reytinq agentliklərində təmsil olunur?