259 10-01-2019

BDU-nun Qazax filialında imtahanlar obyektiv və şəffaf şəraitdə keçirilir

Bakı Dövlət Universitetinin Qazax filialında 2018/2019-cu tədris ilinin payız semestrinin imtahan sessiyası başlayıb. Bununla bağlı əvvəlcədən lazımi hazırlıq işləri görülüb, nəzarətçi müəllim-koordinatorların bölgüsü  aparılıb, imtahanların şəffaf və obyektiv keçirilməsi üçün lazımi şərait yaradılıb.

Yanvar ayının 3-dən start götürən imtahan sessiyasının gedişinə nəzarət etmək, tələbə və valideynlərin, həmçinin ictimaiyyətin müraciətlərinin qəbulu və araşdırılması məqsədi ilə Qərargah yaradılıb. Qəragahın nəzdində fəaliyyət göstərən  «Qaynar xətt»ə daxil olan müraciətlər Qərargah üzvləri tərəfindən dərhal araşdırılır. Qiymətləndirmədən narazı qalan tələbələrin Qərargaha müraciəti üçün şərait təmin edilib.
BDU-nun rəsmi nümayəndəsi, dosent Arif Rüstəmov imtahanların gedişinə nəzarət etmək üçün mütəmadi olaraq imtahan keçirilən auditoriyalarda olur, tələbələri maraqlandıran sualları cavablandırır, onların qarşılaşdığı hər hansı bir problemin olub-olmaması ilə maraqlanır.

Filialda 17 ixtisas üzrə 39 qrupda imtahan keçirilir. Payız semetri ərzində tələbələrin 229 imtahan verməsi nəzərdə tutulub. Semetrdə 1085 tələbə iştirak edir.

Sessiya yanvar ayının 31-dək davam edəcəkdir.

Elçin İSMAYIL,
BDU-nun Qazax filialında Mətbuat Mərkəzinin rəhbəri.

BDU-nun beynəlxalq əlaqələri genişlənir

BDU-da “Məktəblilərarası Astronomiya Olimpiadası” keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyinə həsr olunan beynəlxalq konfrans: elm və təhsilin inteqrasiyası

Prezident İlham Əliyev Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyi münasibətilə keçirilən mərasimdə iştirak edib