168 19-12-2018

BDU-da İndoneziya səfiri ilə görüş olub

Bakı Dövlət Universitetində İndoneziyanın Azərbaycandakı səfiri Hüsnan Bey Fananinin başçılıq etdiyi nümayəndə heyəti ilə görüş keçirilib.

Görüşdə rektorun beynəlxalq əlaqələr üzrə müşaviri, professor Çingiz İsmayılov BDU-nun beynəlxalq əlaqələrinin genişlənməsindən,  o cümlədən  İndoneziya ilə təhsil və elm sahəsində əməkdaşlığın önəmindən  bəhs edib.

Səfir Hüsnan Bey Fananini, öz növbəsində İndoneziya və Azərbaycan arasında təhsil sahəsində əməkdaşlığın inkişaf etdirildiyini söyləyib, BDU ilə həyata keçiriləcək layihələrə dəstək olacağını qeyd edib.

Görüşdə universitetlərarası əlaqələrin genişləndirilməsi, tələbə və müəllim  mübadiləsi, birgə tədqiqat işlərinin aparılması, layihələrin hazırlanması kimi məsələlər müzakirə olunub.

Qeyd edək ki, nümayəndə heyətinin tərkibində İndoneziya Universitetinin prorektoru Prof.Dr.Bambang Vibavarta və mütəxəssisi Dr.Untung Yuvono olub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 19 dekabr 2018-ci il.

İraq səfiri BDU-da olub

BDU Almaniyanın Berlin Humboldt Universiteti ilə əməkdaşlıq əlaqələrini yeni səviyyədə qurur

“Odlar Yurdu Azərbaycana səyahət” adlı yay məktəbinin iştirakçıları BDU-da olublar

Bakı Dövlət Universitetində macarıstanlı tarixçinin məruzəsi dinlənilib