105 03-12-2018

BDU-nun Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində elmi seminar keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin Tələbə Elmi Cəmiyyətinin növbəti elmi seminarı keçirilib. Seminarda II kurs tələbəsi Gültac Nağızadənin “Alternativ enerji mənbələri, təbiətdə formaları və təsirləri”, IV kurs tələbəsi Mehrac Maqsudlunun “Göygöl Milli Parkı və Göygölün ekologiyası” və III kurs tələbələri Nəzrin Abbasova və Ülkər Hüseynovanın “Dünyanda təbii coğrafi hadisələr və onların ekoloji aspektləri” mövzularında məruzələri dinlənilib.

Dekan, professor Nazim Şəmilov, fakültə TEC-in elmi rəhbəri, dosent Leyli Kərimova, Ekoloji kimya kafedrasının müdiri, professor Sevinc Hacıyeva və fakültə əməkdaşları seminarın işində iştirak edib, məruzələr ətrafında çıxışlar ediblər.

Məruzələr TEC-in üzvləri və digər iştirakçılar tərəfindən yüksək dəyərləndirilib. Sonda məruzəçilər xüsusi təşəkkürnamə ilə təltif ediliblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 03 dekabr 2018-ci il.

“Beynəlxalq hüquq” ixtisaslaşması üzrə magistr dissertasiyalarının müdafiəsi Konstitusiya Məhkəməsinin sədri Fərhad Abdullayevin rəhbərliyi ilə keçirilib

BDU-nun professoru Yaponiyada Nəsimi ilə bağlı məruzə edib

BDU-nun “Baku Crystal Hall”da möhtəşəm Məzun Günü