120 06-12-2018

Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin Elmi Şurasının növbəti iclası keçirilib. İclası Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin dekanı, dosent Nazim Şamilov açaraq gündəlikdə olan məsələləri şura üzvlərinin diqqətinə çatdırıb. Sonra iclasda 2018-ci təqvim ilinin elmi hesabatları dinlənilib. Ekoloji kimya kafedrasının müdiri, professor Sevinc Hacıyeva, Bioekologiya kafedrasının müdiri, professor Nərminə Sadıqova, Coğrafi ekologiya kafedrasının müdiri, professor Şövqi Göyçaylı, Torpaqşünaslıq kafedrasının dosenti Cəsarət Şabanov, Yerquruluşu və kadastr kafedrasının dosenti Leyli Kərimova illik hesabatla çıxış edib, aparılan elmi tədqiqat işlərinin nəticələri barədə məlumat veriblər. BDU-nun elmi katibi professor Vaqif Salmanov, professor Oqtay Əkbərov, dosent Fərhad Mirzəyev Elmi Şuranın iclasında iştirak ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 06 dekabr 2018-ci il.

BDU “QS World University Rankings” siyahısında Azərbaycanı təmsil edən yeganə universitetdir

Nano Araşdırmalar Mərkəzində elmi seminar keçirilib

“Media və təhsil dialoqu” çərçivəsində təlim-konfrans