120 30-11-2018

Professor BDU-nun Nanoaraşdırmalar Mərkəzində mühazirə oxuyub

Bakı Dövlət Universitetinin Nanoaraşdırmalar Mərkəzində Türkiyənin hərbi məhsulların istehsalı ilə məşğul olan Vestel Müdafiə Sənayesinin əməkdaşı professor Sadiq Quliyev mühazirə oxuyub.

Professor-müəllim heyətinin iştirakı ilə keçirilən seminarı açan Fizika fakültəsinin dekanı, professor Məhəmmədəli Ramazanov  qonaq haqqında ətraflı məlumat verib. Bildirib ki, professor S.Quliyev 20 ildən artıqdır ki, Türkiyənin müxtəlif tədqiqat və sənaye mərkəzlərində çalışır və tətbiqi kimya sahəsində tanınmış alimdir. Onun əvvəllər SSRİ Elmlər Akademiyasının A.N.Frumkin adına Elektrokimya İnstitutunda, AMEA-nın Neft-Kimya Prosesləri İnstitutunda fəaliyyət göstərdiyini, məruzəsinin isə BDU-nun Nanoaraşdırmalar Mərkəzinin elmi istiqaməti baxımından mühüm əhəmiyyət kəsb etdiyini vurğulayıb.

Daha sonra professor Sadiq Quliyev “Qatı oksid yanacaq elementləri” mövzusunda məruzə edib, iştirakçıların çoxsaylı suallarını cavablandırıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 30 noyabr 2018-ci il.

Bakı Dövlət Universitetinin nümayəndə heyəti İsrailin Holon Texnologiya İnstitutunda olub

BDU-ya qəbul olmuş tələbələrin sənəd qəbulu davam edir

BDU BP ilə əməkdaşlıq sazişi imzaladı

Vergilər Nazirliyi ilə BDU arasında əməkdaşlıq məsələləri müzakirə edilib

ABİTURİYENTLƏRİN NƏZƏRİNƏ!

BDU beynəlxalq layihənin Azərbaycan üzrə partnyoru seçilib

BDU-nun məzunları Türkiyə universitetlərinə qəbul olunublar

BDU-nun “Gənc istedadlar” liseyinin altı məzunu qızıl, bir məzunu isə gümüş medala layiq görülüb

BDU kollektivi professor Şirməmməd Hüseynovun məzarını ziyarət edib

BDU elan etdiyi müsabiqələrin vaxtını sentyabrın sonunadək uzatdı

BDU-nun filoloqları Türkiyənin İhsan Doğramacı adına Bilkənd Universitetində

“BDU fotolarda” adlı fotoşəkil müsabiqəsi

BDU jurnalistlər üçün «100 ilin zirvəsində» adlı müsabiqə elan edir

BDU məzunları müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstəriblər

BDU-nun jurnalist əməkdaşları və tələbələri “Breaking News! Media Weekend 2019" adlı təlim proqramda iştirak ediblər

BDU Mətbuat xidməti yenə fərqləndi

BDU-nun məzunu müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstərib

BDU rektoru universitetin jurnalist əməkdaşlarını Milli Mətbuat Günü münasibətilə qəbul edib

Təhsildən yazan jurnalistlər BDU mətbuat xidmətini birinci etdilər

BDU hansı beynəlxalq reytinq agentliklərində təmsil olunur?