253 07-11-2018

Fizika fakültəsində iclas keçirilib

Fizika fakültəsində professor-müəllim heyətinin, o cümlədən ETH-nin səmərələşdirici və patent-lisenziya işləri üzrə idarə aparatının əməkdaşlarının iştirakı ilə növbəti iclas keçirilib. Dekan, professor Məhəmmədəli Ramazanov iclasın gündliyi barədə məlumat verib. İclasda əsasən fakültədə çap olunan məqalələrin sayı ilə alınmış patentlərin sayı arasındakı böyük fərq olması məsələsi müzakirə edilib.  Bu istiqamətdə aparılan  araşdırma və müzakirələrdən sonra görülmüş elmi-tədqiqat işlərinin nəticələrinə istinadən patentlərin alınması qaydaları və yolları təklif olunub, fakültədə məhz bununla bağlı məsul şəxslərin təyin edilməsi barədə. razılığa gəlinib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 07 noyabr 2018-ci il.

Bakı Dövlət Universitetinin nümayəndə heyəti İsrailin Holon Texnologiya İnstitutunda olub

BDU-ya qəbul olmuş tələbələrin sənəd qəbulu davam edir

BDU BP ilə əməkdaşlıq sazişi imzaladı

Vergilər Nazirliyi ilə BDU arasında əməkdaşlıq məsələləri müzakirə edilib

ABİTURİYENTLƏRİN NƏZƏRİNƏ!

BDU beynəlxalq layihənin Azərbaycan üzrə partnyoru seçilib

BDU-nun məzunları Türkiyə universitetlərinə qəbul olunublar

BDU-nun “Gənc istedadlar” liseyinin altı məzunu qızıl, bir məzunu isə gümüş medala layiq görülüb

BDU kollektivi professor Şirməmməd Hüseynovun məzarını ziyarət edib

BDU elan etdiyi müsabiqələrin vaxtını sentyabrın sonunadək uzatdı

BDU-nun filoloqları Türkiyənin İhsan Doğramacı adına Bilkənd Universitetində

“BDU fotolarda” adlı fotoşəkil müsabiqəsi

BDU jurnalistlər üçün «100 ilin zirvəsində» adlı müsabiqə elan edir

BDU məzunları müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstəriblər

BDU-nun jurnalist əməkdaşları və tələbələri “Breaking News! Media Weekend 2019" adlı təlim proqramda iştirak ediblər

BDU Mətbuat xidməti yenə fərqləndi

BDU-nun məzunu müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstərib

BDU rektoru universitetin jurnalist əməkdaşlarını Milli Mətbuat Günü münasibətilə qəbul edib

Təhsildən yazan jurnalistlər BDU mətbuat xidmətini birinci etdilər

BDU hansı beynəlxalq reytinq agentliklərində təmsil olunur?