181 07-11-2018

BDU-nun gənc tədqiqatçıları Dubna şəhərində ezamiyyətdə olublar

BDU-nun Fizika fakültəsinin əməkdaşları Rusiya Federasiyasının Dubna şəhərində keçirilən “Eksperimental Nüvə fizikasının qurğu və metodları” adlı gənc tədqiqatçıların IX Beynəlxalq payız məktəbində iştirak ediblər.
Nanoaraşdırmalar Mərkəzinin kiçik elmi işçiləri Həbibə.Şirinova, Kənan Hüseynov və BDU Fizika Problemləri ETİ-nin “Yüksək enerjilər fizikası” qrupunun kiçik elmi işçisi Nərmin Hüseynova bir həftəlik ezamiyyətləri dövründə nəzəri kursla yanaşı praktik kurs keçib, müxtəlif ölkələri təmsil edən alimlərlə birgə elmi müzakirələrdə iştirak edibər.
Qeyd edək ki, hər il Rusiya Federasiyasının Dubna şəhərindəki Birləşmiş Nüvə Tədqiqatları İnstitutu və MDB ölkələrinin Beynəlxalq İnnovativ Nanotexnalogiya Mərkəzi(BİNM) gənc tədqiqatçılar üçün müsabiqə elan edir. Müsabiqədən uğurla keçən namizədlər ezamiyyət müddətində Dubnada Birləşmiş Nüvə Tədqiqatları İnstitutunun (BNTİ), MDB ölkələrinin Beynəlxalq İnnovativ Nanotexnalogiya Mərkəzinin rəhbərliyi ilə bir həftəlik xüsusi proqramda iştirak edirlər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 07 noyabr 2018-ci il.

Bakı Dövlət Universitetinin nümayəndə heyəti İsrailin Holon Texnologiya İnstitutunda olub

BDU-ya qəbul olmuş tələbələrin sənəd qəbulu davam edir

BDU BP ilə əməkdaşlıq sazişi imzaladı

Vergilər Nazirliyi ilə BDU arasında əməkdaşlıq məsələləri müzakirə edilib

ABİTURİYENTLƏRİN NƏZƏRİNƏ!

BDU beynəlxalq layihənin Azərbaycan üzrə partnyoru seçilib

BDU-nun məzunları Türkiyə universitetlərinə qəbul olunublar

BDU-nun “Gənc istedadlar” liseyinin altı məzunu qızıl, bir məzunu isə gümüş medala layiq görülüb

BDU kollektivi professor Şirməmməd Hüseynovun məzarını ziyarət edib

BDU elan etdiyi müsabiqələrin vaxtını sentyabrın sonunadək uzatdı

BDU-nun filoloqları Türkiyənin İhsan Doğramacı adına Bilkənd Universitetində

“BDU fotolarda” adlı fotoşəkil müsabiqəsi

BDU jurnalistlər üçün «100 ilin zirvəsində» adlı müsabiqə elan edir

BDU məzunları müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstəriblər

BDU-nun jurnalist əməkdaşları və tələbələri “Breaking News! Media Weekend 2019" adlı təlim proqramda iştirak ediblər

BDU Mətbuat xidməti yenə fərqləndi

BDU-nun məzunu müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstərib

BDU rektoru universitetin jurnalist əməkdaşlarını Milli Mətbuat Günü münasibətilə qəbul edib

Təhsildən yazan jurnalistlər BDU mətbuat xidmətini birinci etdilər

BDU hansı beynəlxalq reytinq agentliklərində təmsil olunur?