89 01-05-2015

Bakı Dövlət Universiteti jurnalistləri mükafatlandırdı

Bakı Dövlət Universitetinin Mətbuat və informasiya şöbəsi bu ali təhsil ocağının 90 illik yubileyi münasibətilə Parlament Jurnalistlər Birliyi ilə yazılı və elektron KİV-də müsabiqə elan edib. Müsabiqəyə “BDU-nun tarixi (1919-2009)”, “Azərbaycan elm və təhsilinin təşəkkülü”, “Ziyalı elitasının formalaşmasında, dünya elm və təhsilinə inteqrasiyada BDU-nun rolu” istiqamətində 50-dən artıq məqalə təqdim olunub. Bununla əlaqədar BDU-da keçirilən tədbirə çıxış edən rektor, akademik Abel Məhərrəmov jurnalistlərə göstərdikləri diqqətə görə təşəkkür edib. Bildirib ki, böyük marağa səbəb olan müsabiqədə yazılardan 9-u mükafata layiq görülüb.

Sonda qaliblərə BDU-nun 90 illiyi münasibətilə buraxılan medal, buklet və pul mükafatı təqdim olunub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi , 01 may 2015-ci il.

Bakı Dövlət Universiteti jurnalistləri mükafatlandırdı