57 11-10-2018

BDU-nun tələbəsi Rusiyada forumda iştirak edib

Bakı Dövlət Universitetinin Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsinin tələbəsi Sabir Rüstəmov Rusiyada keçirilən "Avrasiya" beynəlxalq gənclər forumunda iştirak edib. Rusiya XİN nümayəndəsi Mariya Zaxarova ilə keçirilən brifinqə də qatılan Sabir Rüstəmov Ermənistan nümayəndələrindən birinin M.Zaxarovaya Rusiyanın nə vaxt “Dağlıq Qarabağın müstəqilliyi”ni tanıyacağı ilə bağlı verdiyi təxribat xarakterli sualı cavablandırıb, Ermənistan-Azərbaycan, Dağlıq Qarabağ münaqişəsi ilə bağlı həqiqətləri nəzərə çatdırıb. Buna baxmayaraq, erməni nümayəndələri qondarma “Dağlıq Qarabağ Respublikası”nın bayrağını qaldırıblar. S.Rüstəmov dərhal təşkilatçılara müraciət edib, nəticədə onlardan bayraq alınaraq xəbərdarlıq edilib.

Qeyd edək ki, S.Rüstəmov forum çərçivəsində Orenburq şəhərinin qubernatoru ilə görüşüb, Rusiyanın kütləvi informasiya vasitələrinə müsahibələr verib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 11 oktyabr 2018-ci il.

Tələbə Həmkarlar Təşkilatı ictimaiətçi fəal tələbələri mükafatlandırıb

TGT "Ağ ölüm" adlı seminar keçirib

BDU TGT üzvləri konfransda iştirak ediblər

BDU-da “BMT-nin dayanıqlı inkişaf məqsədlərinə çatmaqda tələbələrin rolu” adlı elmi seminar keçirilib

“Azərbaycan Xalq Cümhuriyyəti 100” intellektual yarışmanın açılış mərasimi olub

Bakı Dövlət Universitetinin Debat Klubu çempion olub

Bakı Dövlət Universiteti öz "İSTEDADLAR"ını seçib

BDU-da intellektual yarış. Nə?, Harda?, Nə zaman?

Fizika fakültəsində intellektual oyun

BDU-nun Coğrafiya fakültəsində intellektual yarışma keçirilib

BDU-da intellektual oyun keçirilib

Beynəlxalq Mətbuat Mərkəzində BDU-nun Jurnalistika fakültəsinin magistrantı Nurlan Ağanın “15 iyul və media” kitabının təqdimat mərasimi keçirilib