281 04-10-2018

BDU TGT-nin I kurs tələbələri ilə növbəti görüşü olub

Bakı Dövlət Universitetinin Tələbə Gənclər Təşkilatı I kurs tələbələri ilə növbəti görüşünü keçirib. Görüşdə Kitabxanaçılıq-informasiya və Sosial elmlər və psixologiya fakültələrinin tələbələri iştirak ediblər.

TGT sədri İsmayıl Kərimov əvvəlcə tələbələri təbrik edib, yeni tədris ilində onlara uğurlar arzulayıb. BDU TGT-nin tarixi, strukturu və həyata keçirdiyi uğurlu layihələr barədə ətraflı məlumat verib. Gələcək layihələrdən bəhs edən İ.Kərimov tələbələrin təşkilatla əməkdaşlığının faydalarından danışıb, onları fəal olmağa səsləyib.

BDU-da fəaliyyət göstərən Kitab, Debat, Ekologiya və Diskussiya klubları barədə geniş məlumatlar verilib.

Görüşdə TGT-nin müxtəlif layihələrini əks etdirən fotolardan ibarət çarx təqdim edilib, tələbələri maraqlandıran suallar cavablandırılıb.

Qeyd edək ki, bundan əvvəl BDU TGT Tarix, Fizika, Biologiya fakültələrinin I kurs tələbələri ilə görüş keçirib.

Görüşlərdə BDU TGT sədr müavini Leyla Kazımova, fakültələr üzrə TGT sədrləri iştirak ediblər.

Tələbə Həmkarlar Təşkilatı ictimaiətçi fəal tələbələri mükafatlandırıb

TGT "Ağ ölüm" adlı seminar keçirib

BDU TGT üzvləri konfransda iştirak ediblər

BDU-da “BMT-nin dayanıqlı inkişaf məqsədlərinə çatmaqda tələbələrin rolu” adlı elmi seminar keçirilib

“Azərbaycan Xalq Cümhuriyyəti 100” intellektual yarışmanın açılış mərasimi olub

Bakı Dövlət Universitetinin Debat Klubu çempion olub

Bakı Dövlət Universiteti öz "İSTEDADLAR"ını seçib

BDU-da intellektual yarış. Nə?, Harda?, Nə zaman?

Fizika fakültəsində intellektual oyun

BDU-nun Coğrafiya fakültəsində intellektual yarışma keçirilib

BDU-da intellektual oyun keçirilib

Beynəlxalq Mətbuat Mərkəzində BDU-nun Jurnalistika fakültəsinin magistrantı Nurlan Ağanın “15 iyul və media” kitabının təqdimat mərasimi keçirilib