112 01-10-2018

"Biz sadəcə güzgüyük” layihəsinin Bakıda keçirilən mərhələsi başa çatıb

Education HUB-un təşkilatçılığı ilə “İnkişaf Zamanı” təhsil proqramı çərçivəsində  “Biz sadəcə güzgüyük” layihəsi həyata keçirilib. NAYORA-nın və Sabunçu Gənclər Evinin təşkilatı dəstəyi ilə keçirilən təlimin ilk günü stereotiplər, zərərli vərdişlər, seçim azadlığı kimi məsələlərə toxunulub. Təlimin növbəti günü 8 və 9-cu siniflərdə oxuyan 24 nəfər şagirdin təqdimatında qeyd olunan mövzularla bağlı Forum Teatr keçirilib. Layihənin ikinci mərhələsinin 13-14 oktyabr tarixlərində Neftçalarayonunda həyata keçirilməsi planlaşdırılır.

Qeyd edək ki, Education HUB-un təşkilatçılığı ilə “İnkişaf Zamanı” təhsil proqramı çərçivəsində həyata keçirilən “İncəsənət sosial inkişafda vasitə kimi” layihəsinin əsas məqsədi sosial məsələlərin həllində incəsənət vasitələrindən istifadə edilməsinin təşviqidir.

Layihənin təşkilatçıları Bakı Dövlət Universiteti və Dövlət İdarəçilik Akademiyasının tələbələrdir.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 01 oktyabr 2018-ci il.

“Media və təhsil dialoqu” çərçivəsində təlim-konfrans

“Beynəlxalq hüquq” ixtisaslaşması üzrə magistr dissertasiyalarının müdafiəsi Konstitusiya Məhkəməsinin sədri Fərhad Abdullayevin rəhbərliyi ilə keçirilib

BDU-nun professoru Yaponiyada Nəsimi ilə bağlı məruzə edib