138 24-09-2018

Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin I kurs tələbələri ilə növbəti görüşü keçirilib

Bakı Dövlət Universitetində Şərqşünaslıq, Sosial elmlər və Psixologiya, Kitabxanaçılıq-informasiya  fakültələrinin tələbələri ilə Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin görüşü keçirilib. Görüşdə THİK-in sədri Daşqın Qənbərov  çıxış edərək bu il Bakı Dövlət Universitetinə qəbul olan tələbələri təbrik edərək tədbiri açıq elan edib.

Görüşdə Azərbaycan Təhsil İşçiləri Azad Həmkarlar  İttifaqı Komitəsinin sədr müavini Mirzə Cəfərzadə çıxış edərək yeni qəbul olan tələbələri təbrik edib vəTHİK-in əhəmiyyətindən bəhs edib.

Görüşdə həmçinin İdman Klubunun rəhbəri Akif Atakişiyev çıxış edərək İdman klubundan və idmanın sağlamlığa faydasından danışıb. Daha sonra özfəaliyyət dərnəyinin rəqs, musiqi və xor bölmələri üzrə müəllimləri çıxış edərək tələbələri dərnəyə dəvət ediblər.

Görüşdə  Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsinin THT sədri  Məlikov Qüdsi, Sosial elmlər və Psixologiya fakültəsinin THT sədri Turqay Qasımov, Şərqşünaslıq fakültsənin THT sədri İbrahim Babayev çıxış edərək fakültələri haqqında məlumat verib, THİK haqqında fikirlərini bölüşüblər.

Tədbir tələbləri maraqlandıran suallarının cavablandırılması ilə başa çatıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 24 sentyabr2018-ci il.

Tələbə Həmkarlar Təşkilatı ictimaiətçi fəal tələbələri mükafatlandırıb

TGT "Ağ ölüm" adlı seminar keçirib

BDU TGT üzvləri konfransda iştirak ediblər

BDU-da “BMT-nin dayanıqlı inkişaf məqsədlərinə çatmaqda tələbələrin rolu” adlı elmi seminar keçirilib

“Azərbaycan Xalq Cümhuriyyəti 100” intellektual yarışmanın açılış mərasimi olub

Bakı Dövlət Universitetinin Debat Klubu çempion olub

Bakı Dövlət Universiteti öz "İSTEDADLAR"ını seçib

BDU-da intellektual yarış. Nə?, Harda?, Nə zaman?

Fizika fakültəsində intellektual oyun

BDU-nun Coğrafiya fakültəsində intellektual yarışma keçirilib

BDU-da intellektual oyun keçirilib

Beynəlxalq Mətbuat Mərkəzində BDU-nun Jurnalistika fakültəsinin magistrantı Nurlan Ağanın “15 iyul və media” kitabının təqdimat mərasimi keçirilib