140 24-12-2014

Təhsil Nazirliyinin təşkilatçılığı ilə “Media və təhsil dialoqu” mövzusunda konfrans keçirilib

Təhsil Nazirliyinin təşkilatçılığı ilə Prezident yanında Dövlət İdarəçilik Akademiyasında və Bakı Ali Neft məktəbində “Media və təhsil dialoqu” mövzusunda konfrans keçirilib. Konfransda Təhsil Nazirliyinin nümayəndələri, ali məktəblərin mətbuat xidmətlərinin və media qurumlarının rəhbərləri iştirak ediblər. Konfransda media ilə yaxşı işləyən bir neçə mətbuat xidməti rəhbərləri Təhsil nazirinin müavini Ceyhun Bayramovun imzası ilə diplomla təltif olunublar. Təltifçilər arasında təhsil sahəsində həyata keçirilən islahatların ictimaiyyətə daha dolğun çatdırılması və media ilə fəal əməkdaşlığa görə Bakı Dövlət Universitetinin mətbuat xidmətinin rəhbəri Pərvanə İbrahimova da var. Qeyd edək ki, nazirliyin “Universitet saytları: Hörümçək torunda haradasınız?” mövzusundakı təqdimatında ali məktəblərin veb-resursları və virtual aləmdəki fəaliyyəti ilə bağlı aparılan monitorinq iştirakçılara təqdim edilib və hər iki kateqoriya üzrə ilk yer Bakı Dövlət Universitetinin payına düşüb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 24 dekabr 2014-cü il.

“Media və təhsil dialoqu” mövzusunda təlim-konfrans keçirilib

BDU Mətbuat və informasiya şöbəsinin 15 illik yubileyi qeyd edildi

“Media və təhsil dialoqu: yeni çağırışlar” mövzusunda praktik konfrans keçirilib

BDU-da Əli bəy Hüseynzadənin 150 illik yubileyinə həsr olunmuş tədbir keçirilib